Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання новоствореної Спостережної комісії Березанської селищної ради

Дата: 11.11.2021 14:28
Кількість переглядів: 390

09 листопада 2021 року відбулося засідання новоствореної Спостережної комісії Березанської селищної ради, в якому взяв участь начальник Миколаївського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Ігор Ходан.

Представник уповноваженого органу з питань пробації Ходан І.В. довів до членів комісії основні показники роботи за 10 місяців 2021 року, в розрізі по Березанській громаді, та вніс на розгляд комісії 14 осіб, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі які проживають на території громади для взяття їх на облік комісією.

По всім клієнтам пробації, без винятку, було прийнято рішення про взяття їх на облік спостережною комісією, та взято під супровід  членами комісії відповідно розподілу по старостатах Березанської громади.

Голова правління Громадської організації «ЕКОБерезань», член Громадської ради Миколаївської райдержадміністрації, депутат Березанської селищної ради та член спостережної  комісії Олексій Сидорчук виявив неабияку зацікавленість до даного напрямку роботи.

В своєму виступі пан Олексій зазначив, що Громадська організація «ЕКОБерезань», заручившись підтримкою партнерів з компанії «ДТЕК», в рамках програми корпорації ДТЕК «Громада своїми руками» наразі втілює в життя два проєкти – новий туристичний об’єкт «Красний каньйон» та парк «Михайлівський».

ГО «ЕКОБерезань» може запропонувати, на добровільних засадах, клієнтам пробації долучитися до втілення в життя даних проєктів.

Наразі, такий шанс взяти участь у розбудові своєї громади для осіб, які перебувають у конфлікті із законом, може стати вогником надії звернути зі злочинної стежини та змінити свій спосіб життя на краще.

 

Миколаївський районний сектор №1 філії Державної установи

«Центр пробації» в Миколаївській області

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь