Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«ОБЛИЧЧЯ СУЧАСНОСТІ» НА ПОРТРЕТАХ ВОЛОДИМИРА КОБЛОША

Дата: 11.12.2018 10:38
Кількість переглядів: 744

Сьогодні в центральній районній бібліотеці відкрилася виставка нашого талановитого земляка Володимира Коблоша «Обличчя сучасності», на якій художник представив портрети сучасних знаменитих митців українськоїкультури – співаків і композиторів, артистів і режисерів, майстрів гострого сатиричного слова. Увесь український бомонд «дивився» на глядачів «живими» очима і «слідкував» за ними, вражаючи своїм пронизливим поглядом.Саме таке сприйняття глядачем художніх портретів є найбільшим доказом високої майстерності художника. І дійсно, Володимир Петрович надзвичайно талановита людина, яка творить з бажанням і любовю. Його портрети просто чудові! Вони ідеальні навіть під мікроскопом. А здаля вони живі і прекрасні!

Творчість художника багатогранна. Його золоті руки долучилися до внутрішнього розпису Василівської церкви Петра і Павла, розмалювали стіни вестибюлю районної бібліотеки для дітей, художньо оформили на автотрасі вїзний знак до району.

На виставку прийшли справжні поціновувачі художнього таланту Володимира Коблоша. Перш за все, це колектив районної бібліотеки, в якому він працює понад 20 років, колеги по художній майстерні, друзі, знайомі. Усі від щирого серця бажали, щоб муза вела художника ще багато роківі дарувала велику любов і натхнення у творчій праці.

Усім, хто сьогодні не встиг прийти на виставку талановитого художника зі званням майстра народної творчості, раджу відвідати Арт-Кемп «Обличчя сучасності». Отримаєте масу позитивних емоцій!

Фото без опису Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь