Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В РАМКАХ ОБГОВОРЕННЯ ПЕРПЕКТИВНОГО ПЛАНУ РОЗВИТКУ МИКОЛАЇВЩИНИ НА 2019-2021 РОКИ

Дата: 08.12.2018 11:00
Кількість переглядів: 684

В суботу, 8 грудня, в рамках обговорення перспективного плану розвитку Миколаївської області на 2019-2021 роки відбулася зустріч з мешканцями сіл Андріївка і Попільне.

Перед громадянами сходу виступили завідувач сектору соціально-економічного розвитку та інвестицій селищної ради Дмитро Делюк та депутат селищної ради Галина Чернеженко, які довели до присутніх інформацію про формування перспективного плану розвитку Миколаївської області, у тому числі і Березанської громади. Дмитро Делюк наголосив, що мета зустрічі – почути думку кожного мешканця про основні напрямки майбутнього розвитку їхнього села. При цьому він додав, що Президент України Петро Порошенко, а за ним голова облдержадміністрації Олексій Савченко поставили чітке завдання для очільників районів і громад – почути думку кожного громадянина на місцях і в процесі обговорення визначитися, які надважливі проекти нам потрібно реалізувати в першу чергу. Бо, дійсно, краще самих мешканців ніхто не скаже, що треба їм в рідному населеному пункті.

Після тривалого обговорення теми зібранці села Андріївка зійшлися на тому, що їм у першу чергу треба покращити стан дороги на в’їзді у село, облаштувати дитячий ігровий майданчик і забезпечити під’їзд дітей до школи і працюючих селян на роботу в Березанку.

Мешканці села Попільне хочуть бачити у своєму селі магазин товарів повсякденного попиту і дитячий ігровий майданчик.

Депутат Галина Чернеженко додала, що результати сьогоднішніх обговорень буде враховано в процесі розроблення перспективного плану розвитку Березанського району на 2019-2021 роки.

Фото без опису Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь