Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КАЛИНІВЦІ ВИЗНАЧИЛИСЯ З ПРІОРИТЕТНИМ НАПРЯМКОМ РОЗВИТКУ СВОГО СЕЛА

Дата: 12.12.2018 13:13
Кількість переглядів: 580

Сьогодні в Калинівському старостинському окрузі в приміщенні Кімівської бібліотеки відбувся «круглий стіл» з обговорення питання формування перспективного плану розвитку Березанської ОТГ як складової перспективного плану розвитку Миколаївської області на 2019-2021 роки. В роботі круглого столу взяли участь очільник Березанської громади Валерій Хоміцький, в. о старости Кімівського старостату Олександр Поворозник, начальник відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій Дмитро Делюк, депутат селищної ради Олександр Сивун, учителі, вихователі, бібліотекар, місцеві активісти, фермер, підприємці.

Відкриваючи роботу «круглого столу», керманич громади Валерій Хоміцький наголосив, що головна мета зустрічі полягає в тому, щоб сьогодні визначитися з головними пріоритетами розвитку села і почути думку кожного стосовно перспективного розвитку громади. При цьому він додав, що головна вимога при формуванні перспективного плану, яку визначив Президент України Петро Порошенко, а за ним і голова облдержадміністрації Олексій Савченко, – це врахування думки громади.

Під час обговорення учасники «круглого столу» вносили кілька пропозицій, але одноголосно зійшлися на тому, що до перспективного плану розвитку внести проект будівництва культурно-розважального центру з облаштуванням прилеглої території парку.

Кімівський староста Олександр Поворозник зазначив, що реалізація даного проекту дозволить вирішити вже давно наболіле питання калинівців.

У ході обговорення прозвучали звернення громадян стосовно кадрового призначення завідуючого клубом, придбання ремонту дороги на вїзді до села, інші моменти.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь