Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«МОЛОДЬ – МАЙБУТНЄ НАЦІЇ»

Дата: 12.12.2018 13:24
Кількість переглядів: 695

Учнівська рада Березанського ЗЗСО I-III ступенів «Молодь – майбутнє нації» на чолі з педагогом-організатором Любовю Білоусовоюзавітала до селищної ради з дієвою пропозицією – долучитися до молодіжної ради при Березанській ОТГ з метою безпосередньої участів роботі засідань і сесій селищної ради для внесення ініціативних пропозицій при вирішенні питань соціально-економічного, політичного та культурного життя громади. Голова селищної ради Валерій Хоміцький схвально відгукнувся на пропозицію учнівської ради. При цьому він зазначив:«Ваша активна позиціядостойна поваги і являється яскравим проявом патріотизму, любові до рідної Березанки. Мені б хотілося, аби ваше починання підтримали інші шкільні колективи громади. Адже думка і погляди сучасної молоді на розбудову країни в період децентралізації дуже важливі».

Учнівський актив поділився з селищним головою своїмиідеями і пропозиціями. Вони мають намірстворити при школі волонтерський рух, спрямований на збереження екології і чистоти довкілля. Перше, що планують волонтери,– провести санітарний рейд на території автовокзалу, сподіваючись власним прикладом «достукатися» до свідомості нерадивих мешканців, які засмічують комунальну територію громади.

Молодь також внесла пропозицію запровадити роздільну систему збору твердих побутових відходів, створивши міні-сортувальну лінію для пластику.

«Це перші кроки початку роботи в налагодженні співпраці учнівської ради з місцевим органом самоврядування. Є сподівання, що набутий досвід нашої спільної роботизабезпечить у подальшому створення передумов для їх особистісного, професійного зростання і успішної суспільно-громадської діяльності, в результаті якої отримаємо достойні кадри управлінців сучасної європейської держави. Ця молодь – майбутнє нації!», - підсумував результативну зустріч очільник громади Валерій Хоміцький.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь