Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МАТІЯСІВЦІ ВИЗНАЧИЛИСЯ З ПРІОРИТЕТАМИ РОЗВИТКУ СВОГО СЕЛА

Дата: 15.12.2018 10:53
Кількість переглядів: 633

Два дні поспіль, 14 і 15 грудня,в рамках обговорення Перспективного плану розвитку Миколаївської області на 2019-2021 роки,у с. Матіясове відбулися сходи громадян, на яких мешканці активно обговорювали перспективи розвитку їхнього села на три роки наперед.

На зібраннях в. о. старости Матіясівського старостинського округу Наталія Божеску, звертаючись до односельців, акцентувала їхню увагу на тому, що сьогодні кожен з них має унікальну можливість висловити свої бачення щодо переспективного розвитку рідного села.Матіясівці, власне, дуже зацікавлені в цьому. Перспективні плани в них грандіозні. Найперше, це ремонт дороги державного значення, що сполучає село з трасою М-14. Другий проект, який належить молодій активній дівчині НазоДвойній, переоблаштувати нинішній «слабенький» ігровий майданчик в культурно-розважальний центр, що включає в себе: дитячий майданчик з ігровим обладнанням; міні-спортивний майданчик з вуличними тренажерами, придатний для гри у волейбол і теніс; паркову зону з вуличною сценою і глядацькими лавками, придатну для проведення свята села та інших заходів. Третій проект – створити на базі Матіясівської школи літній спортивний табір відпочинку для юних спортсменів усієї України з відповідним спортивним облаштуванням з облаштуванням підвісної канатної дороги від школи до лиману. Це дасть можливість проводити спортивні змагання державного і міжнародного рівня.

Четвертий проект – нинішнє адміністративне приміщення облаштувати під житловий будинок для молодих сімей та сімей переселенців.

Реалізація цих чотирьох проектів дасть змогу: утримати молодь в селі; створити додаткові робочі місця; збільшити кількість населення за рахунок притоку іногородніх.

Матіясівці вдячні Президенту України Петру Порошенку, а також губернатору області Олексію Савченку за надану можливість внести свої власні пропозиції до перспективного плану розвитку району і Миколаївської області в цілому і сподіваються на їх реалізацію.

  

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь