Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ЛИМАНАХ І ВІКТОРІВЦІ ВИЗНАЧИЛИСЯ З ПЕРСПЕКТИВАМИ РОЗВИТКУ СВОГО СЕЛА

Дата: 17.12.2018 21:11
Кількість переглядів: 649

Сьогодні, 17 грудня, в Лиманах і Вікторівці відбулися сходи громадян, де пройшло обговорення Перспективного плану розвитку Миколаївщини на 2019-2021 роки, в рамках якого місцеві жителі визначили перспективні напрямки розвитку свого села.

Збори в обох населених пунктах відкрила в. о. старости Лиманівського старостату Тетяна Орищина, яка повідомила мету даного зібрання – почути думку кожного що найперше треба для розвитку села. Завідуючий відділом соціально-економічного розвитку та інвестицій Дмитро Делюк доповнив інформацію з даної теми та відповів на низку поставлених запитань. При цьому він додав, що взяти участь в обговоренні такого масштабу – це унікальна можливість для кожного громадянина взяти участь у формуванні напрямків розвитку своєї громади і села зокрема, надана Президентом України Петром Порошенко, а за ним і головою облдержадміністрації Олексієм Савченко, який особисто контролює хід обговорення Перспективного плану розвитку в області.

В Лиманах запропонували такі проекти: ремонт дороги; дати друге життя будівлі Лиманівського дитячого садка, що вигідно розташований поблизу лиману, відкривши там дитячий спортивний табір з відповідним облаштуванням прилеглої території спортивним знаряддям; облаштувати прилеглу територію Лиманівської школи бейсбольно-футбольним полем зі штучним покриттям, придатним для гри в баскетбол і волейбол; відкрити цех по виробництву мінеральної води, артезіанське джерело якої знаходиться на території села.

Жителі Вікторівки для розвитку їхнього села бачать такі перспективні проекти: ремонт доріг; відкриття міні-цеху по переробці чорноморської мідії; відкриття цеху мінеральної води (мають три артезіанські джерела); відкриття санаторію-профілакторію (оздоровлення місцевими лікувальними грязями).

Реалізація даних проектів створить додаткові робочі місяця, додаткові надходження до місцевого бюджету, зменшить відтік молоді до міста.

  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь