Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР ОТРИМАВ НОВЕ СУПЕРСУЧАСНЕ ОБЛАДНАННЯ

Дата: 20.12.2018 11:44
Кількість переглядів: 662

Позитивні зрушення, які останнім часом відбуваються в Березанській громаді завдяки реформі децентралізації, ініційованій Президентом України Петром Порошенко, очевидні і ми їх бачимо щодня. Так, в рамках інклюзивної освітньої реформи в Березанці нещодавно відкрито інклюзивно-ресурсний центр з надання психолого-педагогічної допомоги дітям з особливими освітніми потребами. Днями за підтримки голови облдержадміністрації Олексія Савченка Департаментом освіти і науки виділено кошти Березанському інклюзивно-ресурсному центру, завдяки яким придбано нове суперсучасне обладнання – електронні продукти українського виробника BRIOlight. До цього переліку входить великий інтерактивний LCD-екран, що включає дидактичні ігри і вправи, спрямовані на розвиток основних пізнавальних процесів і координацію рухів; система LeapMotion, яка фіксує координати фалангівпальців та зап’ясть обох рук на відстані до 50 см від сенсора (система так званого жестового управління, відеоокулярів), яку можна використовувати для розвитку праксису (розпізнавання, планування); логопедичне дзеркало, що дозволяє зробити запис та відтворення аудіофрагментів.

Окрім цього, доставлено сухий каркасний басейн з різнокольоровими кульками (для зняття емоційної напруги); дошкуЄвміновата тактильну поверхню для шведської гірки альпінізм (для корекції опорно-рухового апарату); тактильну доріжку(для розвитку моторики і координації рухів); набір м’яких модулів для відпочинку.

Використання такого суперсучасного обладнання дасть змогу ефективно проводити комплексну корекційну роботу з дітьми, які мають певні вади здоровя.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь