Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІД ХАТИ Й ДО ХАТИ ІДЕ КОЛЯДА!

Дата: 09.01.2019 11:39
Кількість переглядів: 827

Сьогодні, 9 січня, Березанська селищна рада з великою радістю зустрічала гостей з Березанської музичної школи, які завітали з колядками та щедрівками, прославляючи народження Ісуса Христа та бажаючи щастя, благополуччя і усіляких щедрот від Бога.

Селищний голова Валерій Хоміцький щиро подякував колядникам: «Дуже приємно у ці святкові дні отримати такий гарний пісенний подарунок щедрот від колядників. Дякую за радість і задоволення, отриману від прекрасного співу». Очільник громади також побажав усім гарного здоровя, святкового настрою та миру в країні і, за традицією, обдарував колядників різдвяними подарунками.

Доречно буде нагадати, що цей учительсько-учнівський колектив вже майже тридцять років зберігає цю давню українську традицію й дарує мешканцям нашої громади щедрі колядки і радість Новорічно-Різдвяних свят.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь