Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРЕС-КАВА З ЖУРНАЛІСТАМИ

Дата: 16.01.2019 16:00
Кількість переглядів: 707

15 січня на базі Миколаївський Центр розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», відбулася прес-кава з журналістами «Комунікації – як серфінг або чому важливо бути на одній хвилі, модератором якої була радник з питань комунікації Миколаївського ЦРМС Юлия Почебут (Yuliya Pochebut).

Під час прес-кави були порушені важливі для засобів масової інформації питання, а саме: важливість вчасного висвітлення тієї чи іншої події та як зацікавити своїми інформаціями регіональні та національні ЗМІ.

За «круглим столом» у форматі «Рівний - рівному» відбулося знайомство й спілкування з провідними журналістами регіону – редактором інформаційного порталу «Преступности. НЕТ» Анатолієм Чубаченко, редакторкою друкованого журналу NIKLIFE Тетяною В?язниковою, радником голови Миколаївської ОДА Ярославом Індіковим, речницею Національної поліції в Миколаївській області Оленою Бережною, продюсером національної філії Суспільного телебачення в Миколаївській області Анастасією Тімановською, журналістом, телеведучою програми «Тема дня» Катериною Лисюк.  Спікери мас-медіа охоче поділилися своїм професійним досвідом, вказали на типові помилки інформаційних текстів та  висловили свої бачення того, як саме вони хочуть бачити подачу матеріалів від працівників прес-служб ОТГ.

Прес-секретар Березанської громади теж взяла участь у роботі даного заходу, де отримала практичні рекомендації від провідних журналістів регіону та запозичила певний досвід від колег інших громад.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь