Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ СКАЖЕМО НІ!

Дата: 16.01.2019 10:05
Кількість переглядів: 720

16 січня в Березанській селищній раді відбулася зустріч з працівниками мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від насильства, що працює при Миколаївському обласному центрі соціальних служб сім’ї, дітей та молоді. Дана зустріч проходила в рамках Проекту «Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні».

В ході ділової розмови обговорювалася актуальна нині тема сімейного насилля та методи попередження і боротьби з цим протиправним явищем. Представники мобільної бригади Марина Кручинова (керівник мобільної бригади, заступник директора МОЦСССДМ) та Олена Шульга (соцпрацівник МОЦСССДМ) також запропонували послуги спеціалістів обласного центру в разі виявлення різних форм насилля серед мешканців Березанської громади.

Начальник відділу соціального захисту населення, сім’ї, дітей та молоді Березанської селищної ради Наталія Матвієнко, яка безпосередньо працює з обласною мобільною бригадою МОЦСССДМ, звертається до мешканців громади в разі виявлення фактів будь-якого виду насилля не бути пасивними спостерігачами та не приховувати ці протиправні факти, а допомогти особам, які стали жертвами будь-якого виду насилля, повідомити за телефоном довіри (066)189-30-35, телефон безкоштовної національної «гарячої лінії»: 0 800 500-335 (зі стаціонарного) або 116123 (з мобільного).   

Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь