Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗУСТРІЧ З ОСВІТЯНАМИ ГРОМАДИ У ФОРМАТІ «ВІДКРИТИЙ ДІАЛОГ»

Дата: 17.01.2019 11:12
Кількість переглядів: 761

17 січня відповідно до Плану роботи Березанської селищної ради та структурного відділу освіти, культури, молоді і спорту у стінах Березанського ЗЗСО відбулася робоча зустріч між керівництвом селищної ради та педколективом Березанської опорної школи у форматі «Відкритий діалог». Мета зустрічі – обговорення спільного бачення розвитку та проблем освітнього закладу в 2019 році. Делегацію від селищної ради представляли керівник громади Валерій Хоміцький, перший заступник селищного голови Ірина Компанієнко, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради (ОКМС) Анастасія Смоляк.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

На початку робочої зустрічі начальником ОКМС було доведено інформацію щодо обсягів освітньої субвенції на 2019 рік і детальний аналіз видатків на заробітну плату освітян Березанської громади. До розмови доєднався очільник громади Валерій Хоміцький, який детально довів до відома колективу плани щодо оновлення матеріально-технічної бази Березанського закладу освіти та спроможність фінансування закладу із селищного бюджету у поточному році..

Представники педагогічної громадськості у свою чергу внесли пропозиції щодо оновлення комп’ютерною технікою кабінету інформатики; упорядкування системи цивільного захисту в школі; ремонт системи водовідведення та зовнішніх туалетів; ремонт та придбання оргтехніки та звукової апаратури; передбачення підвищення з/п відповідно до чинного законодавства; розподіл дидактичних матеріалів на Нову українську школу; перспективи ремонту фойє та класів початкової школи; питання дотримання температурного режиму; завершення облаштування фасаду школи ринвами; встановлення шлагбаумів на в’їзд до подвір’я школи; забезпечення навчального закладу миючими і дезінфікуючими засобами та іншим реманентом.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Освітян також цікавили питання щодо діяльності селищної ради в деяких сферах громади, а саме: вуличне освітлення; тарифи на електроенергію; функціонування сонячних батарей поблизу Березанської громади; де і коли буде розташовано «Алею закоханих».

Запитувачі отримали вичерпні, кваліфіковані відповіді на всі поставлені запитання від представників селищної ради.

На завершення зустрічі очільник громади Валерій Хоміцький зазначив: «Ми вдячні вам за  конструктивну зустріч, за вашу відкритість і відвертість та бачення стосовно нашої спільної роботи у сфері освіти. Вважаю, що лише в спільній тісній співпраці «селищна рада-школа» та порозумінні ми можемо досягти успіхів. Сьогодні ми почули ваші пропозиції, взяли їх до уваги і по мірі фінансової спроможності будемо втілювати їх у життя. Я завжди дотримуюся думки, що краще не давати захмарних обіцянок, проте поступово працювати над впровадженням наших спільних ідей для кращого майбутнього освітньої сфери і нашої громади я вам обіцяю!»

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь