Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВИРІШУВАЛИСЯ ПИТАННЯ ПОДАЛЬШОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ ФАПів

Дата: 25.01.2019 15:05
Кількість переглядів: 573

25 січня в сесійній залі Березанської селищної ради відбулася робоча зустріч урядовців району і органу місцевого самоврядування з представниками районної медицини первинної ланки з питання реалізації медичної реформи у районі, зокрема в Березанській громаді.

В обговоренні взяли участь заступник голови райдержадміністрації Людмила Шипова, очільник Березанської громади Валерій Хоміцький, заступник т.в.о. головного лікаря-завідуюча інформаційно-аналітичним кабінетом комунального некомерційного підприємства «Березанський РЦПМСД Березанської районної ради» Ірина Мірошникова, економіст Березанського КНП «Березанський РЦПМСД» Світлана Вовченко, в.о. старостинських округів громади Галина Гавлік, Наталя Божеску, Тетяна Орищина, медпрацівники сільських пунктів здоров’я і амбулаторій та депутати.

Вирішувалися основні питання щодо подальшого функціонування ФАПів, які не увійшли до спроможної мережі медичних закладів району. Після тривалого обговорення було вирішено на даний час терміново розробити Програму фінансової підтримки медичних закладів первинної ланки району та сільських медичних закладів, що дасть можливість усім медичним закладам району продовжити працювати у звичайному режимі.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь