Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ

Дата: 28.01.2019 10:04
Кількість переглядів: 726

У зв’язку з процесом реформування електроенергетичної галузі України відбулося відокремлення діяльності з розподілу електричної енергії від функцій виробництва, передачі та постачання, тобто створення відповідних окремих юридичних осіб. Отже, існуючі сьогодні енергопостачальні компанії вжили заходів щодо відокремлення оператора системи розподілу від постачання електричної енергії шляхом створення відповідного суб’єкта господарювання.

У зв’язку з цим, з 1 січня 2019 року договори про користування електричною енергією (для населення), укладені споживачами з АТ «Миколаївобленерго», припинили свою дію.

З 20 січня 2019 року побутові споживачі електричної енергії отримають рахунок-повідомлення від ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» з новим особовим рахунком та з новими реквізитами. У рахунку буде вказано суму рекомендованого авансу за січень 2019 року. При цьому зазначаємо, що переукладати договори про користування електричною енергією (для населення) немає потреби. Погодженням з умовами договору про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг є оплата рахунка, отриманого від ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» або фактичне споживання будь-яких обсягів електричної енергії або підписання заяви-приєднання до умов договору про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг (зразок договору дивіться на веб-сайті постачальної компанії www.elektropostach.mk.ua),

Звертаємо увагу, що з 1 січня 2019 року змінилися особові рахунки споживачів та реквізити для оплати за електричну енергію. Відтепер оплату за електричну енергію потрібно здійснювати на рахунки відділів ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія». Оплата за спожиту електроенергію за січень 2019 року на рахунки АТ «Миколаївобленерго» зараховуватись не буде.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь