Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СТАРТУЄ БУДІВНИЦТВО НОВОЇ СУЧАСНОЇ СІЛЬСЬКОЇ АМБУЛАТОРІЇ

Дата: 24.10.2018 16:09
Кількість переглядів: 573

В Березанській об’єднаній територіальній громаді розпочато будівництво нової сучасної амбулаторії в селі Калинівка. Будівництво даного об’єкту відбувається в рамках президентської програми «Сільська медицина» за пропозицією Березанської ОТГ та за підтримки голови облдержадміністрації Олексія Савченка.

Це буде сільська амбулаторія моно-практики з двома лікарями і молодшим медичним персоналом, оснащена новітнім медичним обладнанням, апаратурою та каретою швидкої допомоги. Отже будуть створені всі необхідні умови для якісної медицини в сільській місцевості, що є важливою складовою медичної реформи.

Село Калинівка для будівництва нової сучасної амбулаторії вибрано помірковано, бо його місце розташування найвигідніше з віддаленими від Березанки селами Тронка, Данилівка, Щасливе, Калабатине, Яблуня, А-Зорине, Матіясове.

На будівництво виділено 6 млн 850 тис. грн на умовах співфінансування з Березанською ОТГ. Вже проведено торги на будівництво, розроблено проектно-кошторисну документацію і розпочато безпосереднє виконання робіт із будівництва сучасної амбулаторії.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь