Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення конкурсного відбору на посаду директора комунальної установи «Березанський інклюзивно-ресурсний центр Березанської селищної ради»

Дата: 10.10.2018 16:42
Кількість переглядів: 608

Березанська селищна рада оголошує конкурс на посаду директора комунальної установи «Березанський інклюзивно-ресурсний центр Березанської селищної ради», який  знаходиться за адресою: смт Березанка, вул. Медична, 6.  Оплата праці директора здійснюється відповідно до Наказу МОН від 26.09.2005  № 557 (зі змінами) «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ». На посаду директора призначається особа, яка має вищу освіту ступеня магістра за спеціальністю “Спеціальна освіта” (“Корекційна освіта”, “Дефектологія”) або “Психологія” (“Практична психологія”) та стаж роботи не менше п’яти років за фахом. Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) такі документи:

копію паспорта громадянина України;

письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;

копію трудової книжки;

копія (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

письмова згода на збір та обробку персональних даних.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Документи приймаються та реєструються відділом освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради з 11 по 30 жовтня 2018 року за адресою: смт Березанка, вул. Центральна, 68.

Конкурс проводитиметься 01 листопада 2018 року о 10.00 год. за адресою смт Березанка, вул. Центральна,86 (приміщення Березанської селищної ради, актова зала). Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди.

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору: Смоляк Анастасія Володимирівна, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради, 2-11-83, osvita.berezanka.otg@ukr.net

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь