Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВСТАНОВЛЕНО НОВІ ТАРИФИ НА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ

Дата: 12.02.2019 08:47
Кількість переглядів: 1055

12 лютого в залі засідань Березанської селищної ради за головуванням очільника ОТГ Валерія Хоміцького відбулося засідання виконкому, на порядку денному якого розглядалося 18 питань.

Першим було питання про встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги КП «Березань», по якому виступив директор комунального підприємства Геннадій Заїка. Треба зазначити, що проект зміни тарифів на комунальні послуги, запропонованого КП «Березань», було опубліковано для обговорення населенням ще 22 січня на веб-сайті Березанської громади (berezanska-gromada.gov.ua) та фейсбуці. А також 25 січня в селищній раді відбулася робоча нарада з питання формування нових тарифів на водопостачання і водовідведення за участю усіх компетентних фахівців і депутатів, на якій після довготривалих дебатів зупинилися на остаточних тарифах на водопостачання 17,42 грн (на обговорення було винесено економічно обґрунтований тариф 20,79 грн) та на водовідведення 20,23 грн (на обговорення було винесено економічно обґрунтований тариф 23,05 грн). Саме ці нові тарифи й було винесено на розгляд виконкому. Рішення про встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги КП «Березань» було прийнято на виконкомі за більшістю голосів і буде опубліковано в районній газеті, а також на веб-сайті і у фейсбуці.

На засіданні виконкому також було розглянуто низку питань щодо соціального захисту населення; звільнення від оплати за харчування дітей в дитячих садках у відповідності до статусу; упорядкування адресного господарства; внесення змін до складу адміністративної комісії у зв’язку з кадровими змінами; створення робочої комісії з питань прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом будівель, споруд, приміщень тощо.

В обговоренні проектів рішень порядку денного засідання виконкому взяли участь 14 із 20 членів виконкому, в. о. старости Василівського, Матіясівського, Калинівського, Лиманівського старостинських округів та завідуючі відділів селищної ради.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь