Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Дата: 14.02.2019 15:58
Кількість переглядів: 609

15 лютого в Україні відзначається День виведення військ з Афганістану. Тридцять років тому останній солдат покинув афганську землю. Цього дня ми вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах, з глибокою шаною звертаємось до всіх синів і дочок України, яким довелося брати участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами нашої держави.

Ми шануємо їх героїзм і звитягу. Ми захоплюємося кращими людськими якостями тих, хто пройшов крізь Афганістан, Ірак, колишню Югославію, Ліван, інші держави світу з миротворчою місією, не посоромивши своєї честі та гідності.
Через «афганську» неоголошену війну пройшли 26 наших земляків, які сьогодні живуть і трудяться на благо нашої громади і держави. Ветеранам та родинам загиблих ми висловлюємо сьогодні шану і вдячність. Усім жителям Березанської громади щиро зичимо мирного неба, добра та благополуччя.
З повагою, Валерій Хоміцький.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь