Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Березанська громада вшанувала пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2019 08:43
Кількість переглядів: 706

Сьогодні, 20 лютого, березанська громада відзначила урочисту дату, яку продиктувала сама історія, яку українці 5 років тому на Майдані вибороли патріотизмом, прагненням до свободи, прагненням жити гідно на своїй землі.З нагоди Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в районній бібліотеці відбулася година-реквієм, участь у якій взяли представники влади, громадськості та учнівська молодь.

Із серцещемними промовами до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Сергій Танасов (кіборг, захисник Донецького аеропорту), заступник голови райради Олексій Сидорчук  та очільник Березанської громади Валерій Хоміцький.

Валерій Альбінович сказав: «Небесна сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і наш душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. Сьогодні вони дивляться на нас з небес і думають: «Не дайте злу перемогти, не дайте можливості агресору зазіхнути на наші кордони!» Тому ми не маємо морального права здаватися, не маємо морального права не боротися».

Слово було надано учаснику Євромайдану та Революції Гідності Ярославу Рогатинському, після чого присутні вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання, відбулося покладання квітів до меморіальної дошки нашому земляку – воїну АТО Сергію Єрошенку.

На закінчення урочистих зборів учнівська молодь під пісню «Нам потрібне мирне небо» влаштувала флешмоб «Діти України – за мир!»

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь