Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 1 лютого  2019 року виплата житлових субсидій – у готівковій формі

Дата: 19.02.2019 15:35
Кількість переглядів: 567

Виплата житлових субсидій у готівкової формі з 1 лютого  2019 РОКУ здійснюється:

- особам, які одержують пенсії, — Мінсоцполітики через Пенсійний фонд України шляхом перерахування органами Пенсійного фонду України  коштів на пенсійні рахунки в уповноважених банках або через виплатні об’єкти АТ “Укрпошта”, де особа одержує пенсію, відповідно до укладених договорів;

- особам, які не одержують пенсії, — Мінсоцполітики через АТ “Ощадбанк” шляхом перерахування коштів для здійснення грошових переказів через платіжну систему “Система термінових переказів “Швидка копійка” або шляхом зарахування на поточні рахунки, відкриті в АТ “Ощадбанк”. Виплата грошових переказів через платіжну систему “Система термінових переказів “Швидка копійка” або зарахування таких коштів на поточні рахунки, відкриті в АТ “Ощадбанк”, регулюються нормативно-правовими актами АТ “Ощадбанк” та Національного банку. Договір про виплату житлової субсидії у готівковій формі укладається Мінсоцполітики та АТ “Ощадбанк”, в якому, зокрема, визначається порядок інформаційної взаємодії під час виплати житлової субсидії у готівковій формі особам, які не одержують пенсії.

Для отримання субсидії у готівкової формі  отримувачу субсидії необхідно після 12 березня 2019р. звернутися до  відділення Ощадбанку з паспортом та довідкою про присвоєння ідентифікаційного номеру.

Уповноваженими банками для виплати житлових субсидій у готівковій формі особам, які одержують пенсії, є банки, визначені переможцями конкурсу на право виплати пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ через поточні рахунки відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору банків, через які здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2001 р. № 1231.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь