Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальне забезпечення (захист) населення в умовах децентралізації

Дата: 21.02.2019 16:58
Кількість переглядів: 604

19-20 лютого на базі Миколаївського центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України, відбувся дводенний семінар на тему «Соціальне забезпечення населення в умовах децентралізації. Визначення пріоритетних напрямків соціального захисту, дотримання прав та інтересів дитини в об’єднаних громадах Миколаївської області», модератором якого була юрисконсульт МЦРМС Ганна Іпатенко.

У цьому заході від Березанської громади взяли участь директор Центру з надання соціальних послуг селищної ради Галина Чернеженко і фахівець з соціальної роботи відділу соціального захисту, сім’ї, дітей та молоді селищної ради Надія Верстяк.

Спікерами заходу виступили очільники обласної служби у справах дітей; центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді; департаменту соціального захисту населення та начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області й представник Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини.

Ключовими питаннями семінару були захист прав дитини в громаді; протидія домашньому насильству; співпраця з органами поліції; соціальний захист населення в умовах децентралізації; дотримання прав та інтересів сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах на території громади. Відбувся обмін досвідом та налагодження зв’язків між досвідченими фахівцями і соціальними фахівцями громад.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь