Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальне забезпечення (захист) населення в умовах децентралізації

Дата: 21.02.2019 16:58
Кількість переглядів: 642

19-20 лютого на базі Миколаївського центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України, відбувся дводенний семінар на тему «Соціальне забезпечення населення в умовах децентралізації. Визначення пріоритетних напрямків соціального захисту, дотримання прав та інтересів дитини в об’єднаних громадах Миколаївської області», модератором якого була юрисконсульт МЦРМС Ганна Іпатенко.

У цьому заході від Березанської громади взяли участь директор Центру з надання соціальних послуг селищної ради Галина Чернеженко і фахівець з соціальної роботи відділу соціального захисту, сім’ї, дітей та молоді селищної ради Надія Верстяк.

Спікерами заходу виступили очільники обласної служби у справах дітей; центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді; департаменту соціального захисту населення та начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області й представник Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини.

Ключовими питаннями семінару були захист прав дитини в громаді; протидія домашньому насильству; співпраця з органами поліції; соціальний захист населення в умовах децентралізації; дотримання прав та інтересів сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах на території громади. Відбувся обмін досвідом та налагодження зв’язків між досвідченими фахівцями і соціальними фахівцями громад.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь