Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робочий візит Президента України Петра Порошенка на Миколаївщину

Дата: 04.03.2019 11:38
Кількість переглядів: 578

4 березня за участі Президента України Петра Порошенка в Миколаївській облдержадміністрації відбулося підсумкове засідання обласної Ради Регіонального розвитку, участь у якій взяв очільник Березанської громади Валерій Хоміцький.

Ця подія стала логічним завершенням масштабної роботи по обговоренню і затвердженню Перспективного плану розвитку Миколаївщини на 2019-2021 роки, в якій взяла участь уся громада області: керівники районів, міст, об’єднаних територіальних громад, громадськість. Затвердженню 1694 проектів передувало близько 500 зустрічей з активами громад різних рівнів, з усіма, хто хотів, щоб їх міста, села і ОТГ стали сучасними, розвиненими населеними пунктами європейського рівня. До цих 1694 проектів Миколаївщини входять і 15 проектів Березанської громади.

Президент України Петро Порошенко зазначив: «Перспективний план розвитку Миколаївщини на 2019-2021 роки – це є абсолютно чіткий план, що, хто і коли має робити. Мені приємно, що саме в цьому напрямку рухається Миколаївська область. Разом спільно йдемо до перемоги реформи децентралізації!». Затим Президент України додав: «Миколаївська область – край фантастичної природи та фантастичних людей. Надзвичайно вражений силою духу мешканців краю корабелів, їх щирістю та наполегливим бажанням разом змінювати нашу країну. Впевнений, у нас все вийде!»

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

«Вперше за роки Незалежності жителі Миколаївського регіону окреслили «дорожню карту» для роботи місцевої влади», - наголосив голова облдержадміністрації Олексій Савченко на засіданні Ради регіонального розвитку й подякував Президенту України за системну підтримку Миколаївської області та презентував основні зміни в громадах і те, який фундамент за останні роки вдалося закласти задля сьогоднішнього поступу у майбутнє.

Очільник області у своїй промові також акцентував увагу на тому, що з початку 2014 року, коли відбулася анексія Криму, війна з Російським агресором на Українському Донбасі, девальвація гривні, обвал економіки, пуста Казна - саме під головуванням Президента України Петра Порошенка розпочалося успішне запровадження масштабних реформ.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь