Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з громадськими організаціями щодо відбору кандидатів до робочої групи з розробки стратегії розвитку Березанської ОТГ

Дата: 05.03.2019 16:20
Кількість переглядів: 554

5 березня о 14.00 в залі засідань Березанської селищної ради відбулася робоча зустріч представників місцевого самоврядування та громадських організацій з метою відбору кандидатів до робочої групи з розробки стратегії розвитку Березанської об’єднаної територіальної громади (далі – Робоча група).

На зустрічі були присутні: заступник голови Березанської районної ради Олексій Сидорчук, очільник Березанської ОТГ Валерій Хоміцький зі своєю командою, голова правління ГО «ЕКО Березань» Людмила Максименко, голова ради ветеранів району Михайло Зінін, голова громадської організації людей з інвалідністю Ганна Свинаренко, голова районної організації Товариства Червоного Хреста України Галина Кушнір, голова Молодіжної ради Березанської селищної ради Ольга Кірєєва та представник цієї ради Ольга Білоус.

Зустріч з вітальним словом відкрив голова селищної ради Валерій Хоміцький та поінформував про необхідність участі представників громадських організацій у розробленні стратегії Березанської громади.

Перший заступник голови селищної ради Ірина Компанієнко підтримала В. Хоміцького щодо участі громадськості в стратегічному плануванні життя громади та ознайомила присутніх про наявність громадських організацій на території Березанської ОТГ.

Олексій Сидорчук відзначив дану подію як інструмент прозорості в роботі органу місцевого самоврядування і житті громади, а також зазначив, що ця зустріч стала першим подібним зібранням, на якому формується робоча група із розробки Стратегії Березанської ОТГ, і до складу якої увійдуть представники різноманітних прошарків.

Всі учасники позитивно висловили свою думку щодо перспектив участі у стратегічному плануванні розвитку громади. За підсумками обговорення було подано такі кандидатури до Робочої групи: Людмила Максименко, Галина Кушнір, Ольга Кірєєва, Ганна Свинаренко. Учасники провели голосування та одноголосно затвердили ці кандидатури до складу Робочої групи.

Дана зустріч відбулася у форматі відкритості, взаєморозуміння та усвідомлення важливості перспективного розвитку громади.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь