Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з представниками навчальних закладів

Дата: 07.03.2019 11:55
Кількість переглядів: 582

7 березня о 10.00 в залі засідань Березанської селищної ради відбулася робоча зустріч представників місцевого самоврядування та представників сфери освіти Березанської громади з метою відбору кандидатів до робочої групи з розробки стратегії розвитку Березанської об’єднаної територіальної громади (далі – Робоча група).

На зустрічі були присутні: голова Березанської ОТГ Валерій Хоміцький та представники підрозділів селищної ради, вчитель Калинівського ЗЗСО Олена Сеняк, завідувач Калинівського ДНЗ Валентина Кравцова, вчитель Лиманівського ЗЗСО Надія Гонтаренко, директор Малахівського ЗЗСО Тетяна Григоренко, заступник директора з виховної роботи Березанського ЗЗСО Альона Радченко, завідувач Березанського ДНЗ Людмила Письменна й вихователь-методист Галина Качуряк.

Валерій Хоміцький привітав усіх жінок з наступаючим святом 8 Березня та поінформував освітян про важливість їх участі у розробленні стратегії Березанської громади. Тим більше, що освітня галузь – одна із значимих для громади, оскільки в закладах освіти формується обличчя майбутнього члена суспільства. Очільник громади звернув увагу присутніх на існуючі проблеми в навчальних закладах ОТГ та розповів про перспективні проекти, які вже нанесено на мапу Перспективного розвитку Миколаївської області.

Учасники зустрічі долучилися до озвученої В. Хоміцьким теми та кожен висловив свої думки стосовно існуючих проблем в освітніх закладах та їхні бачення подальшої участі в складі Робочої групи.

За підсумками плідної зустрічі до складу Робочої групи було обрано Олену Сеняк, Валентину Кравцову, Надію Гонтаренко, Тетяну Григоренко, Альону Радченко, Людмилу Письменну.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь