Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співпраця з Лиманівським старостатом

Дата: 13.02.2019 15:55
Кількість переглядів: 687

13 лютого Центр з надання соціальних послуг Березанської селищної ради згідно з планом роботи здійснив виїзд до Лиманівського старостинського округу з метою перевірки налагодження роботи соціальної сфери в цьому старостаті та якості надання соціальних послуг потребуючим верствам населення Лиманів.

Дана робота проводилася спільно з в. о. старости Тетяною Орищиною , соціальним працівником Анастасією Стружевською та депутатом селищної ради Іриною Дронюк.
Було здійснено подвірний обхід до одинокої громадянки Євгенії Горбурової (там саме застали соціального робітника, яка поралася на присадибній ділянці), до Валентини Горбурової та до Валентина Кравцова. Усі підопічні задоволені соціальним обслуговуванням, адже при допомозі соціального працівника і консервацію на зиму заготували, і хатні роботи робляться, і надається моральна підтримка, що так важливо для одиноких людей похилого віку.
Приємно були вражені небайдужістю односельців. При відвідуванні Євгенії Гонтаренко ми зустрілися з Олександром Капленко, який прийшов із гостинцями провідати одиноку жіночку. Це дуже велика повага та моральна підтримка цієї категорії людей. Адже вони чекають не лише фізичної і фінансової підтримки, а й доброго слова.
Цього ж дня перукар Центру з надання соціальних послуг Березанської селищної ради Олена Юрковська надавала перукарські послуги усім бажаючим пенсіонерам, розмістившись у теплому приміщенні бібліотеки.
Люди села були вдячні за робочий візит соціальної служби селищної ради та висловили сподівання на подальшу спільну роботу соціальної служби нашої громади.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь