Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з представниками професійних спілок Березанської громади

Дата: 13.03.2019 17:32
Кількість переглядів: 764

13 березня о 14.00 в залі засідань Березанської селищної ради відбулася робоча зустріч представників місцевого самоврядування та представників професійних спілок Березанської громади з метою відбору кандидатів до робочої групи з розробки стратегії розвитку Березанської об’єднаної територіальної громади (далі – Робоча група). 
 

На зустрічі були присутні: від Березанської селищної ради – очільник ОТГ Валерій Хоміцький та прес-секретар Тетяна Чудна, від Березанської спілки споживчої кооперації – бухгалтер Березанського РСТ Галина Гончаренко, від районної організації профспілки працівників охорони здоров’я – завідувач поліклінічним відділенням Березанської ЦРЛ Ольга Гайдаржи, від профспілки працівників культури Березанського району – зав. сектором реклами та маркетингу Березанської ЦБС Оксана Музиченко, від профспілки працівників освіти району – директор БТШ Тетяна Локтіонова, від Березанської організації профспілки працівників державних установ – Інна Токар.
Селищний голова В. Хоміцький звернувся до учасників з вітальним словом, пояснив  мету даного зібрання, продиктовану нинішнім життям громади в умовах децентралізації
Учасники зустрічі обговорили актуальні проблеми нашої громади, зокрема медичної галузі, та провели відбір кандидатів до робочої групи з розробки стратегії розвитку Березанської ОТГ.
До складу Робочої групи з розробки стратегії розвитку Березанської ОТГ від професійних спілок увійшли Ольга Гайдаржи, Оксана Музиченко, Галина Гончаренко, Тетяна Локтіонова, Інна Токар.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь