Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В селі Калинівка відкрито нову сучасну амбулаторію моно-практики

Дата: 28.03.2019 14:24
Кількість переглядів: 788

Сьогодні, 28 березня, в Березанській об’єднаній територіальній громаді відбулася значна подія – урочисте відкриття Калинівської медичної амбулаторії моно-практики, збудованої завдяки програмі Президента України Петро Порошенко, спрямованій на розвиток сільської медицини.
Важлива для громади подія відбулася за участі голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко, представників області та громади.


Звертаючись до велелюдного зібрання місцевих жителів, які стали свідками важливої для села події, Олексій Савченко сказав: «Ця нова амбулаторія є доказом переваг реформи децентралізації, що дозволяє розвиватися і рухатися громадам уперед. І це лише початок медичної реформи. Цього року на Миколаївщині почнеться будівництво ще 13 сільських амбулаторій, в яких наші громадяни будуть отримувати лише якісні медичні послуги завдяки тому, що там буде усе необхідне оснащення, а лікарі зможуть приймати пацієнтів у сучасних і комфортних умовах».
Депутат обласної ради Михаил Талпа (Mihail Talpa) підтримав слова обласного керманича і додав, що завдяки тому, що селищний голова Валерій Хоміцький повірив у реформу децентралізації, сьогодні в громаді ми бачимо реальні зміни, спрямовані на покращення життя в селі.
Відтепер калинівці та інші жителі ближніх сіл матимуть змогу на місці отримати медичні послуги, які надаватиме лікар сімейної медицини Наталія Делюк, та ще й новеньке медичне авто "RENO DUSTEP".

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису
Нагадаємо, що Калинівська амбулаторія збудована по державній програмі «Сільська медицина» на співфінансуванні, на будівництво та оснащення якої було залучено майже 7,5 млн грн (близько 6,6 млн грн. – з державного бюджету та понад 900 тис. грн – із бюджету Березанської ОТГ).

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь