Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Березанка прийняла Всеукраїнську естафету пам'яті "Слава визволителям України"

Дата: 01.04.2019 15:04
Кількість переглядів: 575

Сьогодні, 01 квітня, Березанський район прийняв від Веселинівського району Всеукраїнську естафету пам’яті «Слава визволителям України», що проводиться в рамках 75-ої річниці вигнання нацистів з території Миколаївської області.

Урочиста передача естафети відбулася в Березанці біля пам’ятного знаку воїнам-визволителям. Делегація Веселинівського району вручила пам’ятний альбом зі спогадами воєнних подій заступнику голови райдержадміністрації Людмилі Шиповій  та капсулу із землею з місць бойових дій голові ради ветеранів району Михайлу Зініну.

Дана естафета, яку Миколаївська область прийняла від Дніпропетровської області 6 лютого, проводиться не лише на знак памяті про героїв, які боронили Україну від чорної навали 75 років тому, а й заради мирного життя наших дітей. Про це ми всі повинні знати і пам’ятати повсякчас, особливо зараз, коли українські захисники відважно боронять східні кордони нашої країни від нападів російської країни-агресора. І на знак миру в Україні символічними стали подарунки від березанської молоді веселинівській делегації голубів миру, зроблених народною майстринею Ольгою Костюк. Учасники естафети поклали живі квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам-визволителям Березанської землі.

Сьогодні ж 0 15.00 естафета вирушить з Березанщини на Очаківську землю. А завтра естафету вже зустрічатиме Одеська область.

Подвиг героїв живий, поки жива память. Слава Україні! Героям слава!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь