Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень Чергової XXI сесії VII скликання від ....05.2019

Дата: 15.04.2019 13:08
Кількість переглядів: 1025

 

Проект рішення № ... "Про внесення змін до Статуту Березанської об’єднаної територіальної громадита затвердження в новій редакції"

Проект рішення № ... "Про затвердження цільової Програми підтримки Березанського районного військового комісаріату зі створення Березанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2019 рік"

Проект рішення №... "Про внесення змін до Плану соціально-економічного розвитку Березанської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки"

Проект рішення №... "Про надання згоди на безоплатну передачу майна  з балансу Березанської селищної ради на баланс КП «Березань»

Проект рішення №... "Про надання згоди на безоплатне прийняття амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги (1-2 лікаря без житла) у с. Калинівка Березанського району Миколаївської області у комунальну власність Березанської об’єднаної територіальної громади"

Проект рішення №... "Про надання згоди на списання з позабалансового обліку селищної ради об’єкту комунальної власності у зв’язку з його непридатністю до подальшої експлуатації"

Проект рішення № ... "Про затвердження  Програми  розвитку культури в Березанській селищній раді на 2019-2021 роки"

Проект рішення №... "Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту в Березанській селищній раді на 2019-2022 роки"

Проект рішення № ... "Про затвердження  Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Березанської селищної ради на 2019-2020 роки"

Проект рішення №... "Про внесення змін до Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян  на території Березанської селищної ради  Миколаївської області на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням сесії 27.10.2017 № 9"

Проект рішення №... "Про припинення діяльності Матіясівського дошкільного навчального закладу шляхом його ліквідації"

Проект рішення №... "Про передачу закладів культури в управління відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради"

Проект рішення №... "Про внесення змін до штатного розпису дошкільного навчального закладу «Бджілка» с. Лимани"

Проект рішення №... "Про внесення змін до штатного розпису Березанської селищної ради"

Проект рішення №... "Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку
на 2020 рік на території Березанської селищної ради"

Проект рішення №... "Про співфінансування проектів, які можуть фінансуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури в 2019 році"

Проект рішення №... "Про  внесення змін до  селищного бюджету Березанської  селищної   ради на  2019 рік"

Проект рішення №... "Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки  комунальної власності на 2020 рік на території Березанської селищної ради" 

Проект рішення №... «Про надання дозволу на виготовлення робочого проекту «Капітальний ремонт  фасадів та майданчику перед входом будівлі сільського будинку культури в с. Малахове,  вул. Центральна, 52   Березанського району Миколаївської області

Проект рішення №... "Про внесення змін до рішення від 22.02.2019р. № 14 «Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення капітального ремонту доріг»

Проект рішення №... "Про надання дозволу на виготовлення робочого проекту   «Капітальний ремонт ганку та фасадів будівлі опорного закладу середньої освіти I-II ступенів по вул. Центральній, 50 в смт Березанка Березанського району Миколаївської області"

Проект рішення №... "Про внесення змін до рішення від 08.04.2019року № 11 «Про затвердження проектно-кошторисної документації»

Проект рішення №..."Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт ганку та фасадів будівлі опорного закладу середньої освіти I-II ступенів по вул. Центральній, 50 в смт Березанка Березанського району Миколаївської області»

Проект рішення №... "Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт дороги по  вул. Набережна  від ПК 0+00 до ПК 3+52 в смт Березанка Березанського району Миколаївської області»

 

Проект рішення №... "Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт  фасадів та майданчику перед входом будівлі сільського будинку культури в с. Малахове,  вул. Центральна, 52 Березанського району Миколаївської області»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь