Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Районний семінар вихователів на тему «Використання інноваційних технологій та інтерактивних форм і методів у роботі з дошкільниками»

Дата: 11.04.2019 16:00
Кількість переглядів: 789

11 квітня 2019 року  на базі Березанського закладу дошкільної освіти «Сонечко» відбувся районний семінар вихователів закладів дошкільної освіти на тему: «Використання інноваційних технологій та інтерактивних форм і методів у роботі з дошкільниками».

На заході були присутні начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради Анастасія Смоляк, спеціалісти відділу ОКМС: Світлана Посухіна, Олена Ворона, методист  відділу освіти райдержадміністрації Ірина Корсікова, директор Березанського ЗДО «Сонечко» Людмила Письменна та 18 вихователів дошкільних закладів району.  

Семінар складався з трьох блоків : організаційного, практичного та інформаційно-репрезентативного «Творча кавярня».

Для гостей спочатку було влаштовано екскурсію дошкільним закладом: відвідали  «Світлицю-чарівницю» та завітали в дитячі групи.

Практичний блок  розпочався з проведення відкритих інтегрованих занять на теми: «Маленькі кухарі» - вихователь першої молодшої групи  Любов Вдовіцька; «Як діти рятували сонечко» - вихователь другої молодшої групи Олена Тітова; «Збережемо первоцвіти нашого краю» - вихователь другої молодшої групи Наталя Григоренко та музичний керівник Роза Жевлаченко.

    Під час занять використовувались   різні форми та методи роботи, інтерактивні та інноваційні технології, що сприяють високому рівню засвоєння знань дошкільнятами.  При цьому вихованці, не відчуваючи жодної втоми, із задоволенням виконували усі завдання.   

У ході роботи третього блоку семінару у  «Творчій кав’ярні» було проведено аналіз занять, де  присутні відзначили професіоналізм вихователів, високий рівень знань дітей,  гарне оснащення груп дошкільного закладу, різноманітність сучасного дидактичного матеріалу.  Затим начальник відділу ОКМС Анастасія Смоляк підвела підсумки семінару та подякувала  організаторам за  роботу.  

     

                                                                   

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь