Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З днем народження, шановний ювіляре!

Дата: 22.04.2019 15:08
Кількість переглядів: 655

Сьогодні, 22 квітня, у житті Олександра Савелійовича Акімова велика подія -  90-річний ювілей. З цією визначною датою шанованого у Березанці ювіляра із самого ранку вітали сусіди та фахівці відділу соціального захисту сім’ї, дітей та молоді Березанської селищної ради. Бажали здоровя, довгих років життя та висловили велику подяку від колективу та селищного голови за добрі справи, які Олександр Савелійович зробив для розвитку Березанщини.

А зроблено, дійсно, немало. Майже всю свою трудову діяльність в понад 40 років присвятив будівництву агропромислових об’єктів, наприклад, таких великих як молочно-товарний комплекс у с. Василівка (працював на посаді виконроба Березанського міжколгоспбуду); приміщення адмінбудівлі, вагова, склади, гаражі, автозаправна станція Краснянської сільгоспхімії (працював завідувачем будівельного відділу Краснянської сільгоспхімії).

Завжди вирізнявся чесністю, порядністю, дисциплінованістю і високою відповідальністю. За це його поважали у колективі й цінували за високий професіоналізм та працьовитість.

У свої 90 років ювіляр має гарну память та «живинку» в очах. А ще, що немало важливо, цікавиться життям і новинками громади.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь