Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У продовження теми благоустрою території Березанської громади

Дата: 25.04.2019 16:01
Кількість переглядів: 1152

В Березанській об’єднаній територіальній громаді в активній фазі триває робота по благоустрою території. Днями завершено ямковий ремонт дорожнього покриття на вулиці Суворова в Березанці.

Усі ви, шановні березанці, знаєте, що стан цієї дороги десятиліттями знаходився в критичному стані, створюючи загрози життю і здоровю учасникам вуличного руху. З цього приводу на адресу селищної ради надходили численні нарікання, усні звернення та коментарі на сторінках фейсбуку. Але мало хто знав, що дорога загального користування, яка проходить від траси Одеса-Новоазовськ через вулицю  Суворова й далі в напрямку до села Малахове, до 01.01.2018 року офіційно була дорогою державного значення (ремонт проходив за державні кошти), а з 1 січня 2018 року – її передано зі сфери управління Укравтодору до сфери управління обласної державної адміністрації з відповідним фінансуванням з обласного бюджету. Тому селищна рада не має повноважень на здійснення ремонту цієї дороги.

Але беручи до уваги створену соціальну напругу серед місцевих жителів, а особливо водіїв, селищний голова Валерій Хоміцький звернувся до директора ТОВ «ЗОРЯІВДЕНЬ» Тетяни Чхаідзе (колишній комбікормовий) посприяти у проведенні ямкового ремонту дорожнього покриття вулиці Суворова. Тетяна Важаєвна відгукнулася на звернення й виділила понад 300 тис. грн на ямковий ремонт автошляху по Суворова.

Селищна рада вдячна директору підприємства за розуміння і бажання брати участь у житті громади та сприяти покращенню благоустрою території.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь