Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подяки за розвиток благодійності в Україні

Дата: 25.04.2019 16:49
Кількість переглядів: 561

Заклади загальної середньої освіти Березанської селищної ради  отримали подяки від голови Правління ВБФ «Серце до серця» за активну участь в  проведенні ХІV Всеукраїнської акції «Серце до серця» та розвиток благодійності в Україні.

Нагадаємо, що щороку навесні  проходить Всеукраїнська акція «Серце до серця», ініційована Всеукраїнським благодійним фондом з одноіменною назвою, з метою підтримки дітей, які потребують лікування.

Нинішнього року ХІV Всеукраїнська  акція «Серце до серця» проходила під гаслом «Дитяче серденько, живи!» з метою збору коштів на придбання кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень області.   

     Як раніше повідомлялося на сторінці Березанської громади у фейсбуці, учні закладів загальної середньої освіти Березанської селищної ради в рамках цієї акції взяли активну участь в зборі коштів. В кожному закладі  було встановлено скриньки для благодійних внесків. Діти-волонтери  відвідали організації, установи, а також  збирали кошти на вулицях сіл і селища. На знак подяки усім учасникам акції наклеювали  сердечка.  

    Загальними зусиллями було зібрано 5456 грн та перераховано на рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця».  Окрім цього, учнями Березанського ЗЗСО було  зібрано благодійну допомогу на лікування  чотирьох мешканців Березанської селищної ради на загальну суму 6500 грн.

  

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь