Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Європейська асамблея жінок-депутатів оголосила конкурс на кращі ініціативи українських жінок

Дата: 06.05.2019 16:32
Кількість переглядів: 563

Європейська асамблея жінок-депутатів у партнерстві з Міжнародним посольством жінок-підприємців та Всеукраїнським об'єднанням жінок-депутатів, за фінансової підтримки Асоціації міст України, оголосила всеукраїнський конкурс «Кращі ініціативи жінок України для економічного розвитку місцевих громад».

Заявки на цей всеукраїнський конкурс можуть подавати жінки-підприємці, вчені, депутати і просто активістки. Вони зможуть представити свої проекти, ініціативи, які вони реалізували і які вплинули на економічний розвиток міст, сіл, громад, країни або ж міжнародні відносини.

В конкурсі передбачено кілька категорій: «Підприємництво», «Врядування», «Громадська діяльність», «Наукова діяльність» і «Нова Україна». «Тобто це може бути і наукове дослідження, і рішення місцевої або сільської ради з приводу поліпшення умов економічного розвитку, організація власної справи тощо. А до категорії «Нова Україна» входять ті ініціативи, які були успішні, але не входять до перерахованих вище категорій.

Автори 5 найкращих жіночих ініціатив будуть нагороджені тижневою навчальною поїздкою до Європейського парламенту.

Мета конкурсу: підвищення мотивації жінок до активної діяльності в площині демократичних змін через популяризацію кращих реалізованих ініціатив із різних громад України.

Етапи конкурсу: березень-травень 2019 – прийом та розгляд заявок, травень 2019 – підсумкова Конференція у Верховній Раді України; нагородження переможців; червень-липень 2019 – друк збірки кращих жіночих ініціатив в Україні; жовтень 2019 – навчальна поїздка до Європарламенту для 5 переможців конкурсу.

Переможці будуть відзначені у п’яти номінаціях: «Підприємництво», «Врядування», «Громадська діяльність», «Наукова діяльність», «Нова Україна».

Для участі в Конкурсі необхідно надіслати заповнену форму до 15 травня 2019 року на електронну адресу: euro.assembly@gmail.com або звичайним листом за адресою: 08205 Київська область, м. Ірпінь, а/с «Європейська Асамблея жінок-депутатів».

успішного впровадження реформ та кращих практик управління на державному рівні і на місцях, використовуючи принципи прозорості, справедливості, рівності, гласності, верховенства права і прав людини.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь