Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Команда футболістів Березанського ЗЗСО - чемпіон області

Дата: 06.05.2019 09:55
Кількість переглядів: 536

Протягом 2-3 травня в Миколаєві відбулися фінальні змагання обласного етапу Всеукраїнських змагань з футболу «Шкіряний мяч» серед юнаків 2005 р. н. , які проходили на новому стадіоні у парку Перемоги.

Березанську ОТГ представляла команда з Березанського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів (ЗЗСО). Наші юні футболісти, провівши чотири гри з командами об’єднаних територіальних громад області, вибороли перше почесне місце.

Ось результати зустрічей: Березанська ОТГ - Мостівська ОТГ, 3:1 (3 голи забив Ігор Григоренко); Березанська ОТГ – Казанківська ОТГ, 1:1 (гол забив Рінат Чапчай); Березанська ОТГ – Михайлівська ОТГ, 3:0 (2 голи на рахунку Ріната Чапчая і 1 гол у Ігоря Григоренка); Березанська ОТГ – Галицинівська ОТГ, 3:0 (2 голи забив Дмитро Гусяк, 1 гол – Рінат Чапчай).

Цікавим є той факт, що ворота нашої команди двічі спасала від сильних атак суперника дівчинка-голкіпер Валерія Тимченко, яка, нагадаємо, у лютому поточного року брала участь у тренувальних зборах збірних воротарів України.

Варто зазначити, що двоє футболістів з нашої команди стали переможцями конкурсу «Елементи техніки» у номінації «Жонглювання м’яча» – Рінат Чапчай (набив м’яча 324 рази) та Дмитро Гусяк –168. Переможці отримали пам’ятні грамоти, які особисто вручив керівник Миколаївського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Олександр Кулішов.

Тренер команди Ігор Чапчай задоволений результатом обласних змагань: «Я розраховував на цю перемогу, бо футболісти серйозно готувалися, команда склалася непогана. Ця перемога важлива, в першу чергу, для дітей, бо у такому складі вони виступають востаннє. Це їхній випускний рік у «Шкіряному мячі». Хочу подякувати усім гравцям команди за гарну гру і відповідно здобутий результат. Хоча є ще над чим працювати, адже нас у червні чекає наступний етап Всеукраїнських змагань».

  

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь