Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі Березанської громади, дорогі ветерани, солдатські вдови!

Дата: 08.05.2019 15:49
Кількість переглядів: 537

Від щирого серця вітаю усіх з великим святом – Днем Перемоги у Другій світовій війні.

У цей день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистським загарбником. 

У роки боротьби з фашизмом люди показали приклади масового героїзму та відданості своїй Батьківщині на фронтах і в тилу. Сьогодні ми схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів загиблих на полі бою, розстріляних у караульних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях - тих, чиє життя забрала війна, хто після Перемоги помер від ран, хто не дожив свого віку, не долюбив, не побачив своїх ненароджених дітей. 

Вічна їм і світла пам’ять. Минуть віки, але людство завжди пам’ятатиме героїв і вдячно славитиме їх великий подвиг.

Земний уклін вам, дорогі ветерани, учасники Другої світової війни, за мужність, стійкість, відвагу! Ви завжди будете яскравим прикладом мужності, героїзму, незламності духу й патріотизму для прийдешніх поколінь.  

Від імені депутатського корпусу, виконкому селищної ради, від себе особисто, дозвольте побажати вам, дорогі ветерани, солдатські вдови, вельмишановні земляки, упевненості в майбутньому, здоров’я, благополуччя, наснаги, добра та оптимізму, якнайбільше радісних і щасливих днів. Нехай на всій планеті панує мир, злагода і добро, у родинах – достаток, в душі – спокій і радість!

Березанський селищний голова Валерій Хоміцький.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь