Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту – проекту рішення Березанської селищної ради Березанського району Миколаївської області «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік на території Березанської селищної ра

Дата: 11.05.2019 09:22
Кількість переглядів: 752

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення Березанської селищної ради Березанського району Миколаївської області «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку  на 2020 рік на території Березанської селищної ради».

Розробник – відділ комунальної власності та земельних відносин  Березанської селищної ради Березанського району Миколаївської області.

Основною метою прийняття регуляторних актів є встановлення ставок податків і зборів та надходжень до місцевого бюджету на 2020 рік.

Даний проект розроблений з метою зміцнення матеріальної і фінансової бази місцевого самоврядування, а також сприяння соціально-економічному розвитку населених пунктів Березанської селищної ради.

Проект рішення Березанської селищної ради та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено 13.06.2019 року на офіційному сайті Березанської селищної ради https://berezanska-gromada.gov.ua/.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу їх регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: 57401, Миколаївська обл., Березанський р-н, смт Березанка, вул. Центральна, 86 або на електронну адресу radabrz2017@ukr.net.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь