Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Парк закоханих" - родзинка селища Березанка

Дата: 14.05.2019 16:03
Кількість переглядів: 666

Не так давно, наприкінці березня, у центрі Березанки зявилося романтичне місце – «Парк закоханих», символ якого – серце, наповнене любовю, добром, людським теплом. Можливо тому, як тільки завершилися будівельні роботи, парк одразу став улюбленим місцем зустрічей, побачень та відпочинку не лише молоді, а й усього місцевого населення та його гостей.

Парк приваблює своїми незвичайними витіюватими конструкціями, що символізують  серце – «Центральний вхід»,  «Книга 10 заповідей», Місток «Лавка зустрічі», «Лавка побачень», «Лавка примирення», «Лавка закоханих» і кожна з них має своє призначення, особливу функцію.

Разом із «лавочкою закоханих» серед місцевих вже народилася легенда – якщо закохана пара візьметься за руки і одночасно сяде на лавку, то їхнє кохання буде щасливим і довгим. Зазвичай лавка майже не пустує – закохані шукають тут своє щастя. Ось така вона «Лавка закоханих». Якщо ви когось любите, вам необхідно туди обов’язково завітати із своєю половинкою. Кохайте і будьте коханими!

Ідея створення парку належить жителям громади. Життя парку надихнули ми всі разом –  і мешканці Березанки, і підприємці, і депутати селищної ради та її колектив.

Це достойне надбання нашої громади – заради своїх людей, заради майбутнього наших дітей.

            

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь