Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 травня розпочато основну сесію ЗНО-2019

Дата: 21.05.2019 14:58
Кількість переглядів: 554

У вівторок, 21 травня, в Україні розпочалася основна сесія зовнішнього незалежного тестування.

Від ЗЗСО Березанської селищної ради всього зареєструвалося 28 випускників 11-их класів. Відділом ОКМС Березанської селищної ради організовано підвіз випускників ЗЗСО шкільними автобусами до пунктів тестування та у зворотньому напрямку відповідно до графіку: 21 травня – математика (20 учнів); 23 травня – українська мова (28 учнів); 28 травня – англійська мова (6 учнів); 04 червня – історія України (16 учнів); 06 червня – біологія (7 учнів); 11 червня – географія (13 учнів).

Першим  оцінювався  рівень знань з математики. Зовнішнє незалежне оцінювання розпочалося об 11:00. Абітурієнти мали при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору і прозору пляшку з водою. Заборонено було проносити до пункту тестування засоби зв’язку, технічні пристрої, друковані чи рукописні матеріали, які не передбачені процедурою тестування.

Учасникам ЗНО під час проходження тесту з математики заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем, калькулятором тощо. На виконання сертифікаційної роботи з математики було відведено 180 хв. Тест складався із 62 завдань з вибором однієї правильної відповіді, встановлення відповідності, а також відкритої форми. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання, 62.

Зверніть увагу! Допуск абітурієнтів до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50. При собі необхідно мати оригінал сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт, запрошення-перепустку для участі в ЗНО. Якщо учасник тестування не матиме при собі хоча б одного з цих документів, його не допустять до пункту ЗНО.

Бажаємо  всім випускникам наснаги для втілення мрій, віри і впевненості у завтрашньому дні, здоров’я і благополуччя, успіхів і досягнень у зовнішньому незалежному тестуванні.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь