Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Публічна дискусія "Я - ГРОМАДА!"

Дата: 20.05.2019 11:42
Кількість переглядів: 472

20 травня представники Березанської громади взяли участь у публічній дискусії, що проходила в с. Краснопілля за підтримки програми «U-LEAD з Європою» в рамках Всеукраїнського туру «Я – громада!».

Метою даного заходу було показати ключові моменти результативності реформи на прикладі двох уже діючих в районі ОТГ, керівництво яких було присутнє на даному заході. Створений формат заходу «Запитання-відповідь» дав можливість жителям Краснопілля та сусідніх Анатолівки і Ташиного отримати відповіді на поставлені запитання.

«Що не так, коли влада добровільно передає повноваження на місця? Я хотів би почути від вас, що гальмує у вашій громаді процес приєднання до однієї із новостворених ОТГ в районі?» – з такої фрази почав публічну дискусію директор Миколаївського центру розвитку місцевого самоврядування Валентин Бойко, який курує процес децентралізації в Миколаївській області. При цьому Валентин Анатолійович акцентував увагу громади на тому, що процес обєднання має бути свідомим та добровільним та додав: «Ви маєте визначитись до якої громади ви хочете приєднатись, або це вирішать за вас. Реформа націлена на сміливих і відповідальних людей».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Досвідом створення та становлення об’єднаної територіальної громади поділилися керівництво Коблівської та Березанської ОТГ. Свої бачення стосовно цього процесу висловив заступник голови Березанської районної ради Олексій Сидорчук.

Краснопільці  почули всі переваги процесу децентралізації. Тепер вибір залишається за громадою. Їй обирати  свій шлях!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь