Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортмайданчик для дітей

Дата: 01.06.2019 17:10
Кількість переглядів: 633

Сьогодні, 1 червня 2019 в Березанці відбулася значна подія, приурочена до Дня захисту дітей, - відкриття оновленого спортивного майданчика для дітей, розташованого на вул. Новосельській (навпроти пожарної частини) . Завдяки ТОВ «Лілія Тигрі» (маслозавод) у наших діток з’явився гарний та розширений спортмайданчик.

Привітати діток з визначною подією завітали : Ірина Компанієнко - перший заступник селищного голови, Тетяна Коршик – спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради, Сергій Якименко – директор ТОВ «Лілія Тигрі» (маслозавод).

Близько 200 дітей були присутніми на яскравому та веселому заході.  Діти одразу ж опробували оновлений спортивний майданчик і залишилися задоволеними й  захопленими, а також пообіцяли, що будуть берегти цей майданчик. 

 Дітлахи із задоволенням приймали участь у конкурсах та отримували призи, куштували морозиво ( за фінансової підтримки ТОВ «Лілія Тигрі»), спостерігали за дивовижним шоу, яке для них влаштували  працівники пожежної служби.

Березанська селищна рада, батьки та дітки вдячні керівництву ТОВ «Лілія Тигрі» (маслозавод) за те, що дбають про діточок!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису                

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь