Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Слався Березанка - серцю рідний край!

Дата: 22.06.2019 16:50
Кількість переглядів: 1550

«Тут рідний край!

     Тут рідна сторона!

           Тут зелень трав…

                Тут Березанка є моя!»

21 червня 2019 року березанці святкували 153 річницю селища Березанка.

Ще о 8 годині ранку в церкві  було проведено молебень за благополуччя жителів селища Березанка та Березанської ОТГ, а вже о 10-ій – на стадіоні «Фортуна» проходив дитячий турнір з міні-футболу на кубок Березанської ОТГ. 

Урочиста частина свята відбулась у приміщенні Будинку культури. Радість нашого свята розділили почесні гості: Валерій Павлович Пустовойтенко – прем'єр-міністр України 1997-1999 рр. передав вітання та подарунок, Костянтин Кравченко, Анатолій Морозов, Олександр Сліпченко, Наталія Матвієнко та Олексій Шлікер – колишні голови селищної ради, Сергій Черняєв – генеральний директор металоконструкцій м. Миколаїв,  Тетяна Яблоновська – виконавчий директор Миколаївського регіонального відділення Асоціацій міст України, Світлана Лук'янова – кандидат наук з держ. управління, Сергій Мицик – директор Миколаївського коледжу культури та мистецтв, Віталій Лоскутніков – заслужений працівник культури України, Анатолій Гасюк – кандидат в народні депутати України, Роман Покровський – кандидат в народні депутати України передавав вітання, та представники райдержадміністрації та районної ради.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

З вітальним словом до жителів Березанської ОТГ та гостей звернувся Валерій Хоміцький – селищний голова: «… я люблю Березанку, її жителів, поважаю її історію…».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

З нагоди відзначення Дня селища Березанка почесними грамотами були нагороджені березанці за багаторічну працю та активну громадянську позицію, за збагачення культурної спадщини, за особистий внесок в благоустрій селища, також були врученні таблички за чистий двір зразковим господарям. Було відзначено найстаршу та наймолодшу жительок Березанки, родину Адамчуків, що прожили у шлюбі  - 60 років.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Відбулася церемонія нагородження «Жінка року-2019» за номінаціями.

Музичні вітання дарували всім присутнім студенти Миколаївського коледжу культури та мистецтв.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Парад карапузів відкривав розважальну програму. Для дітей працював Парк розваг, який був розташований на центральній площі.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

На березанців та гостей заходу чекали вітання та пригощання представників старостинських округів: матіясівці та лиманівці, «найдовший український бутерброд», виступи самобутніх колективів громади, торгівля, фотозона. Безкоштовно була представлена продукція приватного підприємця Надії Москвич та ковбасного цеху.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Слова щирої подяки висловлюємо Наталії Матвієнко - людині, яка доклала дуже багато зусиль,  аби відбулося свято такого великого масштабу ! Дякуємо Вам за веселе, яскраве та незабутнє свято!

Святкування Дня селища – це гарна традиція, яку варто продовжувати. Це своєрідний підсумок усього зробленого за певний проміжок часу. 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь