Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знай наших!

Дата: 29.08.2019 14:13
Кількість переглядів: 780

27-28 серпня 2019 р. на базі оздоровчого дитячого закладу «Дельфін» в с.Мала Корениха відбулася обласна ювілейна Х Спартакіада осіб з інвалідністю. Головна мета спартакіади – оздоровлення, реабілітація та залучення осіб з інвалідністю до активного способу життя, виявлення здібних та обдарованих спортсменів для участі в республіканських змаганнях, зміцнення дружніх стосунків між спортсменами з усіх районів та громад області.

Організаторами заходу є Департамент соціального захисту населення Миколаївської обладержадміністрації, обласна організація осіб з інвалідністю при участі Миколаївського регіонального центру з фізичної культури і спорту «Інваспорт». Змагання проходили по таких видах спорту: дартс, городки, кеглі, баскетбол, боча, кульова стрільба. Традиційно взяла участь у спартакіаді і команда Березанської громади – цього року ми вийшли на фінішну пряму.

І місце і золоту медаль завоював Сергій Ізбаш з баскетболу, ІІ місце і срібну медаль у змаганнях з бочі – Ганна Свинаренко, ІІІ місце і бронзові медалі у Олександра Ахмета з дартсу і Сергія Ізбаша з стрільби.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

В результаті команда з 3-х чоловік виборола 4 медалі і ІІІ місце у загально-командному заліку серед 28 команд учасників спартакіади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь