Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Яскраво й урочисто відбулося свято Першого дзвоника в Березанській громаді

Дата: 02.09.2019 16:03
Кількість переглядів: 390

2 вересня відбулося яскраве й урочисте свято Першого дзвоника в Березанському, Малахівському, Калинівському та Лиманівському навчальних закладах Березанської ОТГ. Море квітів, радісні обличчя вчителів, учнів, батьків. Чудова святкова атмосфера!

Сьогодні Березанський опорний навчальний заклад вітав і радо приймав у свою велику дружню шкільну родину три класи першачків (56 учнів), Калинівський ЗЗСО – 10 учнів, Малахівський ЗЗСО – 8 учнів, Лиманівський ЗЗСО – 5 учнів.

В Березанському ЗЗСО свято було яскравим, велелюдним. Звучали вітання з початком нового навчального року від в. о. директора Альони Радченко та щирі слова подяки на адресу голови Березанської ОТГ Валерія Хоміцького за гарний подарунок школі до нового навчального року – ремонт фасаду й ганку. Присутніх свята порадували танцювальні номери школярів та батьків першокласників. А першачки отримали море задоволення від подарунків, які їм вручили одинадцятикласники.

За традицією, свято завершилося гучним Першим дзвоником. Право на цю серцещемну подію отримала особлива пара – одинадцятикласник Станіслав Віхров та його маленька сестричка Олександра.

У святкуванні Першого дзвоника взяли участь у Березанському ЗЗСО – перший заступник селищного голови Ірина Компанієнко, в Малахівському ЗЗСО – секретар селищної ради Наталія Кліщенко, у Калинівському ЗЗСО – начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту селищної ради Анастасія Смоляк.

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь