Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагальні проблеми Лиманівського старостинського округу вирішували на сході громадян

Дата: 09.09.2019 12:44
Кількість переглядів: 1177

Наприкінці минулого тижня в Лиманівському будинку культури Березанської ОТГ відбулася сходка громадян. Розглядали заяву членів громади Лиманівського старостинського округу щодо припинення повноважень  в. о. старости Тетяни Орищиної у зв’язку з невиконанням нею службових обовязків.

В ситуації розбиралися разом – фахівці Березанської селищної ради на чолі з головою Валерієм Хоміцьким та місцеві жителі. Вислухали всіх: і тих, хто бачить в роботі Тетяни Орищиної мінуси, і тих, хто бачить позитивні зрушення в громаді за її старостування. Деякі жителі нарікали на забур’яненість сільської території, на бездоріжжя, на безконтрольність щодо ремонту водогінної мережі. Більшість присутніх, у тому числі колишні сільські голови, які добре знають роботу керівника на власному досвіді, та депутат округу підтримували Тетяну Орищину, наводячи вагомі приклади зробленої роботи за часів її старостування. А те, що село забур’янене – не лише вина старости, - дійшли висновку самі ж односельці. Треба не бути стороннім спостерігачем, а згуртуватися і усім дружно взятися за коси, треба дбати за санітарний стан свого села, як за власне обійстя. От тоді буде чисто у селі. Треба припинити сварки і почати працювати в одному руслі – на благо свого старостинського округу.

За результатами сходки селищний голова Валерій Хоміцький сказав: «Я почув обидві сторони і взяв до уваги усі «за» і «проти». Питання ремонту водогінної мережі беру під свій особистий контроль. А от щодо вказаного у заяві прохання стосовно припинення повноважень в. о. старости Тетяни Орищиної, було б справедливо у даній ситуації, враховуючи думку більшості присутніх, надати Тетяні Орищиній можливість покращити свою трудову діяльність. Результати її роботи пропоную обговорити через два місяці на сходці громадян».

Як альтернативу розв’язання конфліктної ситуації, селищний голова запропонував мешканцям Лиманівського старостинського округу не гаяти часу на чвари, а згуртуватись і працювати на спільне благо свого округу усім разом, лише тоді будуть позитивні зрушення.

Під час сходки лиманівці зверталися із запитаннями до спеціалістів соціальної, правової, земельної сфер діяльності, на які отримали кваліфіковані вичерпні відповіді фахівців.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь