Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення чергового виконавчого комітету від 10.09.2019

Дата: 10.09.2019 15:14
Кількість переглядів: 795

 

Порядок денний виконавчого комітету від 10.09.2019

Протокол засідання чергового комітету від 10.09.2019 № 8

Рішення № 76 "Про  встановлення тарифу на теплову енергію, виробництво та постачання теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «УКРТЕПЛО МИКОЛАЇВ»

Рішення № 77 "Про затвердження акту з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам"

Рішення № 78 "Про упорядкування адресного господарства житлового будинку, розташованого в межах території Березанської селищної ради  смт Березанка, вулиця Степова Березанського району Миколаївської області, який належав померлій Соловйовій Ірині Георгіївні"

Рішення № 79 "Про упорядкування адресного господарства нежитлового приміщення (гараж), розташованого в межах території Березанської селищної ради  смт Березанка, вулиця Степова Березанського району Миколаївської області, який належить Отношенко Світлані Анатоліївні"

Рішення № 80 "Про упорядкування адресного господарства нежитлової будівлі (контори), розташованої в межах території Березанської селищної ради  с. Калинівка, вулиця Центральна Березанського району Миколаївської області, яка належить ТОВ «ІМ. КЛ. ПЕТРОВСЬКОГО»

Рішення № 81 "Про надання повноважень посадовій особі на винесення приписів та складання протоколів про адміністративні правопорушення" (рішення втратило чинність згідно з рішенням виконкому № 20 від 23.03.2021)

Рішення № 82 "Про звільнення на 50% від оплати за харчування дітей Мартиненко Оксани Володимирівни  Мартиненка Олександра - 2013 р. н. Мартиненка Артема - 2015 р. н. у  Березанському ЗДО «Сонечко»

Рішення № 83 "Про звільнення на50% від оплати за харчування дитину Снігурової  Олени Петрівни   Снігурову Яну 2015 р. н. у  Березанському ЗДО «Сонечко»

Рішення № 84 "Про звільнення на100% від оплати за харчування дітей Волощук Ганни Сергіївни    Гайдабас Віктора - 2013 р. н., Гайдабас Анну -2017 р. н. у  Березанському ЗДО «Сонечко»

Рішення № 85 "Про звільнення  на 100 % від оплати за харчування дитину  Кравченко Марини Олександрівни  Кравченко Анну - 2017 р. н. у  Березанському ЗДО «Сонечко»

Рішення № 86 "Про звільнення на 100 % від оплати за харчування дитину Мартиненко  Людмили Володимирівни Мартиненко Варвару - 2017 р. н. у  Березанському ЗДО «Сонечко»

Рішення № 87 "Про звільнення на 100 % від оплати за харчування дитину Діденко Наталії Миколаївни  Шаргородського Максима - 2018 р. н. у  Березанському ЗДО «Сонечко»

Рішення № 88 "Про взяття на квартирний облік гр. Челей Павла Сергійовича"

Рішення № 89 "Про взяття на квартирний облік гр.  Пухальського Сергія  Сергійовича"

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь