Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортивне свято - свято здорового способу життя і радості

Дата: 13.09.2019 13:16
Кількість переглядів: 533

13 вересня в Березанському ЗЗСО на пришкільному стадіоні відбулося яскраве, спортивне свято до Дня фізичної культури і спорту, яке відзначається в Україні в другу суботу вересня. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при корисній фізичній діяльності.

Фото без опису Фото без опису

Свято видалося масштабним, адже участь в ньому взяли всі: учні 1-11 класів, вчителі, батьки. Програма була цікавою: фізкультурні вправи для всіх учасників свята, пісенно-вітальні номери від учнів молодших та середніх класів, спортивні танці від групи старшокласників, а також спортивні змагання між командами вчителів і батьків, родзинкою яких було традиційне перетягування каната. Звучали й гучні вітання та дружні оплески учнівсько-учительського колективу на адресу юних спортсменів, які засвітилися на спортивному небосхилі навчальних закладів Березанської ОТГ. Чудова атмосфера, позитивні емоції, гарний настрій!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь