Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Березанська ОТГ працює над стратегією розвитку громади

Дата: 17.09.2019 08:59
Кількість переглядів: 448

17 вересня в залі засідань Березанської селищної ради відбулося засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Березанської ОТГ, на якому виступили з аналітичною інформацією фахівці земельної, соціальної та бюджетної сфер діяльності селищної ради (спеціаліст I категорії відділу комунальної власності та земельних відносин Ірина Поручник, начальник відділу соціального захисту, сім’ї, дітей та молоді Наталія Матвієнко, начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності Ольга Білокреницька).

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Також було обговорено результати анкетування за підсумками шістьох проведених зустрічей з мешканцями нашої громади (Березанка, Матіясове, Калинівка, Лимани, Малахове, Василівка).

Заслухана інформація є важливою складовою та підгрунтям для подальшої роботи в розробці стратегії розвитку нашої громади.

У ході обговорення члени робочої групи мали можливість висловити свої бачення щодо важливих напрямків розвитку громади. Першим кроком до розвитку громади - є створення робочих місць і залучення інвесторів, - вважають члени групи.

А от питання формулювання стратегічного бачення Березанської ОТГ члени групи спланували розглянути на наступному засіданні, яке відбудеться 8.10.2019.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь