Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень чергової XXV сесії VII скликання від 10.2019

Дата: 23.09.2019 15:41
Кількість переглядів: 778

 

Проект рішення №... "Про  внесення змін до  селищного бюджету Березанської  селищної  ради на  2019 рік"

Проект рішення №... "Про прийняття у комунальну власність Березанської селищної ради індивідуально визначеного майна та комунальних установ (закладів)"

Проект рішення №... "Про призначення на посаду директора  комунального закладу «Березанський заклад загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів» Березанської селищної  ради  Миколаївської області"

Проект рішення №... "Про надання згоди на безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Миколаївської області у комунальну власність  Березанської селищної ради"

Проект рішення №... "Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція системи газопостачання в адмінбудівлі селищної ради по вул. Шкільній, 17  с. Калинівка Березанського р-ну Миколаївської області»

Проект рішення №... "Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція системи газопостачання в топковій адмінбудівлі по вул. Центральній, 30/1  смт Березанка Миколаївської області»

Проект рішення №... "Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція системи газопостачання в  адмінбудівлі селищної ради по вул. Центральній, 54-А  с. Василівка Березанського р-ну  Миколаївської області»

Проект рішення №... "Про внесення змін до рішення чергової  ХІI сесії 7 скликання від 19.09.2018 року № 6 «Про затвердження Комплексної програми  по сприянню оборонної та мобілізаційної готовності Березанської селищної ради на 2018-2020 роки»

Проект рішення №... "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в  оренду терміном на 5 років дочірньому підприємству «АГРО-КОБЛЕВО»

Проект рішення №... "Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення селянського (фермерського) господарства громадянці України Бескровній Тетяні Миколаївні за межами населеного пункту в межах території Березанської селищної ради Березанського району Миколаївської області"

Проект рішення №... "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність без зміни цільового призначення громадянину України Ващуку Олександру Михайловичу"

Проект рішення №... "Про вилучення земельної ділянки до земель запасу Березанської селищної ради "

Проект рішення №... "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для передачі у власність громадянці України Волощук Ганні Сергіївні"

Проект рішення №... "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для передачі у власність громадянину України Дем`яненку Леоніду Анатолійовичу"

Проект рішення №... "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для передачі у власність громадянину України Дмуховському Анатолію Миколайовичу"

Проект рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність громадянці України Задунайській Елеонорі Євгенівні"

Проект рішення №... "Про погодження передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту громадянці України Камінській Ніні Юріївні"

Проект рішення №... "Про погодження передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту громадянці України Коваленко Наталії Анатоліївні"

Проект рішення №... "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність без зміни цільового призначення громадянину України Кравцю Івану Павловичу"

Проект рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність громадянці України Кушніренко Олені Володимирівні"

Проект рішення №... "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність без зміни цільового призначення громадянину України Лозенку Сергію Олександровичу"

Проект рішення №... "Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцю 1/2 (однієї другої) земельної частки (паю) по колишньому КСП «Зоря»  громадянці України Мельничук Інні Андріївні за межами населеного пункту в межах території Березанської селищної ради Березанського району Миколаївської області"

Проект рішення №... "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та спору"

Проект рішення №... "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність без зміни цільового призначення громадянину України Отношенку Михайлу Анатолійовичу"

Проект рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність громадянці України Погрібній Оксані Юріївні"

Проект рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність громадянину України Погрібному Володимиру Петровичу"

Проект рішення №... "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для передачі у власність громадянину України Прокопіву Євгену Володимировичу"

Проект рішення №... "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для передачі у власність громадянці України Садовій Тетяні Леонтіївні"

Проект рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність громадянці України Федоровій Оксані Олександрівні"

Проект рішення №... "Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Ференсу Петру Дмитровичу"

Проект рішення №... "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для передачі у власність громадянці України Чернеженко Ользі Федорівні"

Проект рішення №... "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність без зміни цільового призначення громадянці України Човганській Людмилі Дмитрівні"

Проект рішення №... "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для передачі у власність громадянину України Вітику Юрію Юрійовичу"

Проект рішення №... "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд"

Проект рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність громадянці України Гаюхі Галині Василівні"

Проект рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність громадянину України Гаюхі Ігору Миколайовичу"

Проект рішення №... "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для передачі у спільну часткову власність громадянам України Кашубі Любові Костянтинівні та Кашубі Олегу Вікторовичу"

Проект рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для передачі в оренду терміном на 7 років громадянину України Сивуну Олександру Анатолійовичу"

Проект рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для передачі в оренду терміном на 7 років СТОВ «МАЯК»

Проект рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для передачі в оренду терміном на 7 років ТОВ «УКРАГРОПРАЙД»

Проект рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність громадянці України Чайковській Олені Миколаївні"

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь