Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Забезпечення якісних соціальних послуг в громаді - головна тема тренінгу в рамках соціального проекту

Дата: 26.09.2019 16:06
Кількість переглядів: 1027

26 вересня в Березанській селищній раді відбувся тренінг, що проходить в рамках проекту «Розвиток соціальної згуртованості в Україні шляхом посилення регіонального та місцевого соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та інших осіб, які постраждали від конфлікту», що реалізується  Stabilization Support Services за підтримки посольства Великої Британії в Україні. Тренінг проводила радник Міністерства соціальної політики з питань ВПО у Миколаївській області Валентина Макарова за участі провідних спеціалістів Березанської ОТГ.

Головна тема тренінгу – забезпечення якісних соціальних послуг в громаді. Вивчали і вчилися як проводити оцінку потреб населення в соціальних послугах на території об’єднаної територіальної громади, визначали складові соціального паспорта громади, знайомились з основними методами проведення оцінки потреб та визначалися з першочерговими соціальними потребами громади і механізмом надання якісних послуг.

Перед початком тренінгу відбулася урочиста хвилина – вітали з днем народження директора центру з надання соціальних послуг Галину Чернеженко.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь